Rovat: gasztro

Mit együnk, igyunk verseny közben?

Mit együnk, igyunk verseny közben?

A versenyeredményt befolyásoló tényezők közül az egyik az étel- és folyadékbevitel. Első hallásra talán nem tűnik túl lényegesnek, de valójában ugyanannyit nyom a latba, mint a felkészülés, a taktika vagy az alattunk dolgozó technika…

Teszta_00

Hábeláge úr tüzes serpenyője – avagy tésztafőzés bringásoknak

A mesterséges fénnyel megvilágított garázsban idős úriember kotorászott az Olaszországból érkezett vázak és alkatrészek között. Eközben jómagam a bizniszt futtató szakemberrel diskuráltam, akinek hirtelen ördögi ötlete támadt… Az öreghez fordult és kérdőre vonta: aztán a bringás újságot szokta-e olvasni? Szoktam… – hangzott a válasz. Jó nagy baromságokat írnak ott mi? – hangzott erre a provokatív […]

Maraton táplálkozás

Maratonozás: hogyan táplálkozzunk?

A cikksorozat mostani részében a maraton versenyzéssel kapcsolatos táplálkozásról írnék, megpróbálok egy kis segítséget nyújtani abban, hogy mit együnk-igyunk verseny előtt, közben és után… Általában mindenhol csak verseny közbeni táplálkozásról beszélnek, de legalább ugyanolyan fontos, hogy mit eszünk és iszunk a verseny előtti napon/napokban. Ez nagyban kihat a versenyen elért teljesítményünkre. Amellett, hogy a maratonra […]

A RevoMag 2014. márciusától csak ad hoc jelleggel frissül.
Hello. Add your message here.

Oldalunk sütiket (cookie) használ, hogy jobban kiszolgálhassuk látogatóinkat. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close