hinta és kislány

A hinta nagy élmény, de fontos a biztonság is

A hintát és ezen kívül az összes játékkészletet arra tervezték, hogy a gyerekek használják a fantáziájukat és játszanak velük. De figyelni kell a biztonságra, mert az ilyen játszóeszközök gyakran megtalálhatók a szabadban, és a gyerekek gyakran feldühödnek használatuk közben.

Néhány dolgot megtehet annak érdekében, hogy a hinta nagy mértékben biztonságos legyen a kicsikre való tekintettel. Íme néhány mutató.

Ahhoz, hogy különösen stabil legyen, a faanyagnak szilárdnak és a sarkainál rögzítve kell lennie. A rossz minőségű fűrészáruból és a nem megfelelően rögzített rudakból készült hinták egyik oldalról a másikra lendülhetnek, de gondoskodnia kell arról, hogy a hinta robusztus és stabil legyen, hogy elkerülje gyermekei sérülését.

A hintát hosszú ideig jó formában tarthatja, ha megfelelően karbantartja, ami a biztonság aspektusából kulcsfontosságú. A meglazult csavarok és a rendszeres karbantartás hiánya alááshatják a meglazult terméket és ettől veszélyessé válhat. Győződjön meg arról, hogy a hinta aktuális állapota kiváló és jól karbantartott a megfelelő biztonság érdekében.

Annak érdekében, hogy a fiatalok biztonságban legyenek, amikor leugranak vagy esnek, a játékkészlet alja legyen valami puha és pattogó. A fű vagy a letaposott talaj nem elfogadható felületek, ehelyett faburkolatot, faforgácsot, homokot vagy finom kavicsot kell használni a játékkészlet felületének bevonására.

A három éven aluli gyermekek számára zárt totyogó vagy babahinta szükséges. A magas tornyokat és az extra hosszú csúszdákat a fiatalabb korosztálynak érdemes kerülnie, míg az idősebb gyerekek számára a hasonló eszközök jók lehetnek. A biztonság mindig kiemelt szempont.