laminált padló és étkező szett

A laminált padló az üzlet alapja

Gyógynövényeket forgalmazó üzletet vezetek, ahol a hely megjelenése miatt különösen hangsúlyosak a minél természetesebb anyagokból készült berendezések.

Emiatt választottam a laminált padlót az üzlethelység kiépítésekor. A laminált padló alapanyaga teljes mértékben fa, amely jó ár-érték aránnyal rendelkezik, ezért köreimben is igen kedvelt. Lerakni és felszedni is igen egyszerű, csak be kell szerezni hozzá a szükséges szerszámokat, így elkerülhető külön szakembert felkeresni.

A Lőrinc Parkett webshopját tudom ajánlani, magamnak is ott találtam meg a laminált padlók közül a legideálisabbat. Nagyon szerteágazó kínálatuk van, sok szín és minta alapján választható ki a megfelelő típus, legyen szó irodáról, üzletről, nappaliról egyaránt. A laminált padló nagy előnye a hosszú élettartam, ezért, ha valamin, ennek cseréjén biztos tudok spórolni, főleg vállalkozásban előnyös. Azonkívül kopás és karcolásálló, veszélyes alkotóelemeket nem is tartalmaz, és a koszt sem engedi magába.

A munkámat könnyíti, hogy nagyon egyszerű karbantartanom, csak portalanítást kell végeznem, és feltörölni nedves ruhával. Nagysűrűségű farostlap a hordozóréteg, amelyet rönkfából gyártanak, majd előállítják a HDF-lapot, ami kellő mértékben nedvességtartamú, mely megfelel az itthoni klimatikus viszonyoknak. Erre préselik rá a laminátumot. A laminált padló kiválóan használható padlófűtésnél is, ez nekem plusz előnyt jelentett, mivel így oldom meg a fűtést. Szerintem minden hasonló helyzetre ideális választás.