férfi póló

Basic férfi póló a hétköznapokra

A férfi póló egyike azon ruhadaraboknak, azon belül is a felsők családjának, amelyekből sosem lehet elég. Ha már azt hinnénk, elég darabszámmal rendelkezünk vele szekrényünkben, akkor épp elhasználódik a fele, és kezdődhet elölről a beszerzés. Ahány férfi, annyi alap férfi póló típust lehet preferálni.

Vannak, akik a V-nyakú férfi pólókat szeretik, és vannak, akik a hagyományos környakú mellett döntenek minden alkalommal. Vannak, akiknek méretben a slim fit kiszerelés a nyerő, az úgynevezett izompóló, és vannak, akiknek a lógósabb, nagyobb típus. Ahány ember, annyi szokás ugyebár.

Ez a férfi pólók terén is igaz. Nem beszélve a színekről. Van, aki az egyszínűeken belül is a fekete vagy fehér, esetleg szürke típust szereti gyarapítani, hiszen mindig kellhet egy újabb fehér póló, vagy ingalávevős fehér póló, amiből tényleg sosem elég. A fehér póló szintén egy klasszikus alap darab, hiszen az elegánsabb céloktól kezdve a teljesen hétköznapi használatig bármire bevethető ruhadarabnak számít.

Fel lehet venni vagány elegáns megjelenés céljából például egy V-nyakú fehér pólót egy James Bond-os zakó alá, de akár egy sima környakú fehér pólót az ing alá is. Ugyanígy a fehér pólók bevethetőek a „tesi póló” kategóriájú használatra is, egy esti futásra, vagy akár alvásra, de egy otthoni melegítő felsőjeként is. Tehát fehér pólók terén határ a csillagos ég, de az biztos, hogy mindig kell belőle egy újabb adag. A polougynok.hu oldalán basic férfi pólók terén nem fogunk csalódni a kínálatban, szinte minden típust megtalálunk. Ráadásul nagyon jutányos áron juthatunk hozzá, így nagyobb csomagok vásárlása is igen kedvezményesen megoldható, ami segíti a nagyobb bevásárló körutak letudását.