kárpittisztítás Balaton

Kárpittisztítás Balaton, a legszebb keresési előzmény

Már négy éve kárpittisztítással foglalkozom Miskolcon és környékén. Nagyon szeretem a munkám, de folyamatosan el vagyok havazva, csak nagy nehezen jutott idő a kárpitisztítást Balatonra cserélni, és nyaralni menni a családdal, de hála Istennek, ez mind megváltozott.

Mikor a Balatonon nyaraltunk a családommal, a feleségemnek sajnos sikerült leinnia a fehér kanapét az általunk bérelt apartmanban egy pohár vörösborral. Hozzáértő profiként is kénytelen voltam belátni, egy ilyen folthoz nem elég a szakember, ide megfelelő eszközök kellenek, méghozzá gyorsan.

Be is írtam azonnal a Google keresőbe, hogy kárpittisztítás Balaton. Végigböngésztem a kollégák oldalait, majd kiválasztottam a legprofibbnak tűnőt, mely ár tekintetében is megfelelő volt számunkra. Amikor a WeClean-es kolléga kiérkezett, jót beszélgettünk, látszott, hogy ő is egy igazi szakember. A munka után viszont rohant is tovább a következő házhoz. Látszott, hogy rengeteg munkájuk van. Ekkor kezdtem el játszani a gondolattal, mi lenne, ha mi is ideköltöznénk és a kárpittisztítást a Balatonon végezném ezután. Minden szabad hétvégén strandolás, fürdés, napozás, reggelire lángos, vacsorára hekk. Arany élet! Nagyon megtetszett az egész családnak az ötlet, be is írtam a keresőbe ismét, a kárpittisztítás Balaton kulcsszót, majd felvettem a kapcsolatot a WeClean-nel, akik olyan igényes munkát végeztek nálunk, hátha bővítenék a csapatukat egy szakavatott profival. Már a héten be is hívtak meghallgatásra, majd a sikeres állásinterjú után kezdhettem is a cégnél.

Már lassan egy éve, hogy kárpittisztítással tengetem a napjaim a Balatonon, és minden percét imádom. Habár voltak kisebb nehézségek a költözéskor, de már az egész család jól érzi itt magát és megteremtettük magunknak azt az életet, amit Miskolcon nem is sikerült volna, talán soha. Voltaképp így lett a kedvenc keresési előzményem a kárpittisztítás Balaton.