műfű erkélyre, hölgy erkélyen a kutyájával

Műfű erkélyre is ideális!

Az emberek zöme nem gondolna bele, de a műfű erkélyre lehelyezve is ugyanolyan tökéletes megoldás, mint bármely más kültéri helyre. Így, ha átgondoltad már, hogyan színezd meg a kültéri helyet, válassz műfüvet erkélyre is. A terméket legelsősorban értékállósága miatt tartják hasznosnak, ez több szempontot is érint.

A legkényelmesebb, hogy megvételét követően teljes élettartama, vagyis 15 év alatt semmi többletbefektetést nem igényel, se locsolást, se nyírást, emellett végig megőrzi tartós zöld állapotát. Ez jelentős felszabaduló időt, energiát és pénzt jelent számunkra a továbbiakban. Ráadásul, amiért szintén előnyös műfüvet erkélyre is lerakni, hogy nem tartalmaz semmilyen, emberi egészségre ártalmas vagy káros anyagot, emellett maga a termék is antibakteriális védőréteggel van ellátva. Ennek köszönhetően maga a műfű is jóval ellenállóbb a különböző baktériumok ellen, ezáltal biztosítva a nagyfokú higiéniát biztosít a helység területén. Beleszámítva, hogy nem képez se sarat, se más koszt, így sokkal tisztább a természetes fűnél.

A műfű erkélyre, vagy más kültéri helyre lehelyezve – köszönhetően az egyedin kifejlesztett vízelvezető rendszerének – ellenáll bármilyen időjárási viszonynak, így az esőnek is. Másrészt akár háziállatok, akár gyermekek korlátlanul használhatják játékokra, mivel egyszerre rugalmas és tartós, így semmilyen kárt nem tudnak okozni benne. Emellett puha és kényelmes terepet biztosít akár járkáláshoz, akár pihenéshez, így a műfű erkélyre helyezve ezért is barátságos megoldás. A folyamatosan frissülő raktárkészletnek köszönhetően, bármely időben hozzájuthatunk a tetszőleges típushoz. Többféle típusból válogathatunk a cég webáruházában sűrűség, puhaság, szálmagasság, és színárnyalat alapján.