Renegade Racing: Öveket becsatolni, ugratásra felkészülni!

Ahhoz, hogy eljuss a startvonaltól a célvonalig a Renegade Racingben, nem elég nyomni a gázt, ki kell vágnod néhány hátraszaltót is.

Mutass pár látványos trükköt, és érkezz tökéletesen, hogy lekörözd öt online játékostársadat. Ebben a fizikán alapuló versenyzős játékban minden egyes mutatvány növeli a gyorsítómérőt, úgyhogy ne fogd vissza magad.

Ha pontosan tudod, mikor kockáztass (gyakran), és mikor menj biztosra (ritkán), akkor könnyen a többiek elé kerülhetsz, miközben végigszáguldasz a függőleges rámpákkal, tátongó szakadékokkal és veszélyes zuhanásokkal teli pályákon. Ha megnyered a menetet, játékbeli pénzjutalmat kapsz, amelyet a járműved irányítására, gyorsulására, turbóra és egyéb dolgokra költhetsz. A legkisebb tuning is számít!

Ha ügyes vagy, új fondorlatos pályákat és egyre vadabb járműveket oldhatsz fel: kezdve a frankó hot rodoktól és szörnyverdáktól egészen a hatalmas emeletes buszokig. De nyugi, bármilyen járgányt is vezetsz, néhány dologban biztos lehetsz: gyors és szórakoztató lesz, és tuti, hogy fittyet hánysz majd a KRESZ-re.