Saját céges blogodnak ideális a WordPress tárhelye

Amikor egy weboldalt üzemeltetünk, akkor SEO szempontból ideálissá kell tennünk a felületet. Ezért szokták a legtöbben, akik értenek ehhez már a weboldalt magát is úgy készíttetni a webszövegírókkal, webdesignerekkel, hogy az illeszkedjen a Google által támasztott elvárásokhoz. Ennek a központi eleme, hogy megfelelő számban és formátumban szerepeljenek rajtuk a nekünk fontos kulcsszavak.
SEO szempontból azonban nem csak a weboldal maga, hanem a céges blog is fontos szerepet kap. A legtöbb cég esetében azt láthatjuk, hogy a WordPresst használják erre, ehhez pedig külön WordPress tárhely is bérelhető, természetesen igényeinknek megfelelő méretben. Az ilyen jellegű szolgáltatások megtalálhatóak mondjuk a Tárhely.eu oldalán is, akikkel már csak azért is érdemes együtt dolgozni, mert banki biztonságú szervertermekkel rendelkeznek, így garantáltan biztonságban lesz a náluk bérelt WordPress tárhelyünk.

Ha használtunk már WordPresst, akkor tudhatjuk, hogy azért is számít közkedvelt blogolási felületnek, mert különféle úgynevezett Plugin-ek vásárolhatóak hozzá. Ezek fejlesztések, más cégeknek az alkalmazásaival lehet ezáltal összefűzni a blogunkat, melyek még felhasználóbarátabbá teszik a felületünket. WordPress tárhely bővítése ezeknek a bevezetésével, vagy épp a tartalmak számának növekedése révén válhat szükségszerűvé. A WordPress tárhely méretétől függően összeköthetjük a blogunkat e-mail küldő platformokkal, mint a Mailchimp és analitikákat nyerhetünk ki a blogunkból azáltal, hogy összekötjük a Google Analytics-el.