Sima, mint a babapopsi

Szerintem mindenki hallotta már azt a mondást, hogy olyan sima, mint a babapopsi, és nem csak hallotta ezt mindenki, hanem minden ember el szeretné érni, hogy a bőr ilyen sima legyen. Viszont az emberi bőr nagyon sok mindennek ki van téve, mint például: terhesség, stressz stb. Így 20-25 éves kortól már a bőre elkezd megváltozni, és ha nem teszünk ellenne, akkor ezek a behatások nyomot is hagynak a bőrünkön. A férfiak körében nem annyira, de a nők körében nagyon elterjedt, hogy tesznek azért, hogy újra sima legyen a bőrük.

A legtöbb nőnek a bőre a terhesség alatt és után megváltozik, mivel terhesség alatt felszednek pár kilót, amit le is adnak, így a bőrük megnyúlik, és már nem olyan, mint régen. Az anyukák többsége szeretne valamit tenni ez ellen, így elkezd tornázni otthon, de rendszerességgel nem tudják csinálni, ezért valami más megoldást keresnek. Nem szabad elfelejtkezni azokról a nőkről, akiknek a bőrük megereszkedett gyors fogyás miatt, amit vagy fájdalmas plasztikai sebészettel kell szebbé tenni, vagy pedig gyors, és fájdalommentes kezeléssel.

A legjobb megoldás minden megnyúlt bőrproblémára a feszesítő kezelés. Ez a kezelés minden nő számára a legjobb tud lenni, még gyerekek mellett is, mivel a legtöbb hely gyerekbarát. Jó pár alkalom által el lehet érni, hogy a bőr újra feszes legyen.